26 Ekim 2008 Pazar

Blogspot Neden Kapatıldı?

Blogspot Neden Kapatıldı?
Bu blog sayfasına Türkiyeden girmek için www.ktunnel.com adresini kullanin ayrica tüm blog siteleri youtube sitesine yada yasak olan her siteye girmek icin kullanabilirsiniz.

Diğer bir yol google da arama yaptırdığınız da altta çıkan :
berkayla.blogspot.com/ - 82k - Önbellek - Benzer sayfalar - Bunu not et
Ön bellek kısmına bastığınız da google daki belleğe kaydedilmiş görüntüsüne girebiliyorsunuz. Yasak diye birşey yok yol aradıktan sonra bulunur. Hemde program ve başka sayfa kullanmadan girebiliyorsunuz.

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 sayılı kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Bu Akp hükümetinden herşey beklenir. Wordpress youtube derken şimdi de blogspot blogger yazarları, okuyucuları mağdur. Sırada mı ne var tabiki google facebook bildiğiniz bir çok büyük site sırada tabiki. Kimse dur demedikçe alır başlarını giderler doğal olarak kimbilir yakında gençlerimizin önünde büyük tehlike diye öne sürerler interneti kapatırlar belli mi olur. Siz %46 salak kesim olduktan sonra bunlarin olmasi doğal birşey. Siz kuzu kuzu denizfenerine bağış yapan ahmak kesim olduktan sonra herşey çok doğaldır. Üzülmeyin boşuna hakkettiniz bizlere de zulmettiriyonuz.

Ben bu yazıyı yazmak için ktunnel kullanıyorum. Evet o sitede kapanabilir öenmli değil mtunnel bir cok tunel adresi var deneyin görün.

Hiç yorum yok: