29 Ocak 2009 Perşembe

Turk Torrent Siteleri

En iyi türkçe içerikli torrent siteleri

Arena-TR
Gayet büyük bir site çoğunlukla hd dvd rip ve blue ray ripleri ile dikkat çekiyor. Bunun yanında içerik bakımından baya bir zengin bir site üye olmak için tıklayınız.
En büyük özelliği blueray disklerin olması. 36gb 'lık filmlerin fazlalığı bağlantı sorunu olmayanlar için indirebilecek kayıt olunabilecek bir site ayrıca dvd film arşivi çok geniş geçmişten günümüze klasikleşmiş filmlerde mevcut.

Bittürk
Çok eski bir site içerik bakımından çok zengin ve çocuklarınızın rahatça gezebileceği adult reklamlardan uzak olan bir site. Gayet başarılı ve çok üyesi var dosyalar gayet hızlı inmektedir. Üye olmak için tıklayınız.

BD Ripler uzun zamandır altın torrent (avantajlı torrent, hediye torrent) olarak sunum yapılıyor.
Ayrıca yerli, yabancı diziler ve divx film dvd belgesel, din, eğitim, kpss, öss, dgs sinavlarına hazırlık yapabileceğiniz güncel dersane videolarını bünyesinde barındıyor.

TurkTorrent
Arşiv bakımından çok iyi bir site işlerini gayet iyi yapmaktalar. Hız bakımından da gayet iyiler. Yerli yabancı bir çok film ve dizi bulunmakta. Üye olmak için tıklayınız.
Bitturk kadar olmasa da arşivleri çok iyi kullanıcıların fazlalığı ve seed durumu da çok iyi şu aralar yerli diziler çoğunlukla altın torrent (avantajlı torrent, hediye torrent) olarak sunum yapılyor.

Leechturk
Güzel bir site içerik bakımından fazla zengin değil ama gayet başarılı bir site. Üye olmak için tıklayınız.
Şu

Torrent-Line
Güzel bir site içerik bakımından fazla zengin değil ama gayet başarılı bir site. Üye olmak için tıklayınız.

Ayrıca 5 sitenin ortak özelliği Heroes Lost ve Prison Break gibi dizileri altın torrentte sunmaları keyfimizi daha da güzel hale getiriyor. Çok hızlı bir şekilde sunumu yapılmaktadır.

Hiç yorum yok: