12 Şubat 2009 Perşembe

ASCII Art Generator v3.3 motd

ASC2 Art Generator v3.3 Motd Resmi Hazırlayıcı
ASCII Art Generator v3.3 Resim Hazırlayıcı
Motd picture generator.

ASCII Art Generator ile resimlerden ASCI (harf, sayı ve sembollerle yapılan grafik çalışması) çalışmalar yapabilirsiniz. Renkli ya da siyah beyaz bir resmi hızlı ve kolay bir şekilde ASCII biçime dönüştürebilirsiniz. Eğlenceli, hoş, etkileyici çalışmaları ASCII karakterlerle oluşturabilirsiniz. Bu sayede kendinize has farklı grafik çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiklerinize, arkadaşlarınıza ya da sürpriz olarak bir yere vermek amacıyla böyle değişik çalışmalar yapabilirsiniz.

Programın kullanımı ve ayarları da zor değil. Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen ekran üzerinde bulunan 'Convert İmage/Resmi dönüştür' kısmından 'Browse' butonuna tıklayıp, resim seçimi yaptıktan sonra, çıktı biçimini de seçip (HTML, resim, RTF ya da ASCII) 'Start Conversion' butonuna basmanız yeterli olacaktır. Resim çalışmanız seçmiş olduğunuz çıktı tarzında ASCII biçimine dönüştürülür.

This little program converts your picture to ASCII text art - a jumble of letters, numbers and symbols that do not appear to have any significance until you step back and look at the whole picture. It has no practical purpose, other than the neat factor.

ASCII Art has a long history among geeks. One of the first things I printed on my Commodore 128 in the mid 80's was an ASCII rendition of Spock. I remember waiting for what seemed like hours as my 8-pin printer slowly inked it out. But it was worth the wait when I stepped back and the full effect hit me.If you'd like to find out more, there are several sites and news groups dedicated to this "art form". Just search for "ASCII art".

Ayrıca server sahipleri için çok güzel bir motd hazirlama programı nasıl mı ?

Tabiki serveriniza girişte sayfanıza güzel bir resim koyabilirsiniz hemde asc2 karakterleri seçebilmektesiniz. örneğin benim sitem ucankurbaga text kısmına ucankurbaga yazarsanız, hazırlayacağınız resmin yazıları ucankurbaga harflerinden oluşacaktır.
Kısaca bu programla motd resmi hazırlayabilirsiniz.

Motd resimi hazırlayıcı.
indir, Yükle, Filefactory
ASC2 Art Generator v3.3 indir

Motd picture generator.
Download FileFactory
ASC2 Art Generator v3.3 download

Hiç yorum yok: